Resum Temporada 2020

Vam començar l´any 2020 amb noramalitat, jugant la lliga catalana amb 4 equips en diferents categories.

Cor de Marina A:

Jugant a divisió d´honor catalana va tenir una temporada irregular, siguent l´objectiu de les últimes rondes mantenir la categoria, i tot i que les últimes rondes no es van poder jugar per la pandemia, es va assolir l´objectiu de tornar a jugar a la mateixa categria el 2021.

Cor de Marina B:

Jugant a preferent, equip barreja de joventut i veterania, es va mostrar com un equip molt sòlid, guanyant tots els enfrontaments menys el que van enfrontar al Barcelona. Tot i aquesta ensopegada, l´èquip marxava com a segon comodament fins que va arribar la pandemia, posició que li va soposar pujar de categoria i jugarà el 2021 a segona categoria.

Cor de Marina C:

Èquip que va jugar aa primera provincial amb daltibaixos i tenint la sort d´esquenes algunes rondes, va aconseguir mantenir la categoria i podrà jugar un any més a aquesta categoria.

Cor de Marina D:

El nostre èquip més jove, va complir amb els objectius de formació i promoció de nous jugadors, obtenint més punts que en temporades precedents.

En l´àmbit individual. Ha estat un any amb pocs tornejos presencials. Per contra, ha crescut el nombre de tornejos a les plataformes digitals. Entre els mesos de gener i febrer, quan encara es podien jugar tornejos presencials, es van disputar les fases prèvies del Barcelonés Nord, on amb una representació molt petita, vam aconseguir uns grans resultats.

El jugador Eduard Domínguez va quedar campió a la categoria sub-18.

El Saul Font, va obtenir un meritós cinquè lloc a la categoria sub-16.

I el Dídac Domínguez, que sense sortir entre els favorits, va guanyar la categoria sub-14.

A l´abril, es va disputar el primer campionat de Catlunya d´edats Online. On el jugador Eduard Domínguez va quedar tercer a la categoria sub-18.

 A l´agost es va jugar de manera presencial el Campeonato de España por edades. On van tenir representació a la categoria sub-14  amb el Dídac Domínguez, que va obtenir una puntuació de 4 punts en 9 rondes.  

I de l´Eduard Domínguez, a la categoria sub-18 amb una putuació de 5 punts en 9 rondes.

I al Setembre, emboltat de mesures profilàctiques per evitar contagis es van disputar els campionats de Catalunya per edats amb tres representats del Cor de Marina.

L´Álvaro Roa va obtenir el vuitè lloc a la categoria sub-20, aconseguint medalla.

L´Eduard Domínguez va obtenir el sisè lloc a la categoria sub-18, refermant el tercer lloc que va obtenia al campionat de ràpides.

I el Dídac Domínguez, que sense fer un gran torneig, va obtenir 4 punts de vuit partides.

A l´octubre, la nostre jugadora Elizabeth Happala, va guanyar el primer Austrian Internet Championship a la modalitat femenina. Fent 9,5 punts en 12 rondes. La nostre jugadora va fer un gran torneig, quedants per sobre de jugadores amb més ELO, com la favorita FM Ragger Anna-Christina