Historia del Club

Club d'Escacs Cor de Marina

Neix de l´integració del Club Escacs Sant Josep de Badalona a l´estiu del 2019 i esdevé el principal club de Badalona per historia com pel número de jugadors. Al llarg de la seva historia s’ha de destacar la seva participació a la màxima categoria dels escacs catalans en varies temporades. Ha esdevingut un lloc de trobada pels millors jugadors de la nostra ciutat, i pas obligatori per els nois que provenint dels campionats escolars volien seguir progressant en el mon dels escacs.

Com a entitat ha desenvolupat una tasca molt important per a la difusió dels escacs a Badalona ja hagi estat amb l‘ organització del campionat de Badalona d’aficionats, el torneig escolar, les classes per a nens i nenes, classes per adults, i cada any a l’agost, el OPEN internacional ciutat de Badalona,també tenim 4 equips en la lliga catalana d’escacs, el primer a la máxima categoría de Divisió Honor de la Lliga Catalana.

El Club Escacs Sant Josep va nèixer al voltant de 1970 com a seu del Centre Parroquial Sant Josep de Badalona, amb estatuts propis desde  l´any 2003, i des de llavors sempre amb autonomía dins l´Esport Català.

L'open Internacional

En honor a Jordi Fernàndez el nostre emblematic pintor.

En la sala del Sant Josep
campeonat per equips

Campeons a Vilobí d'Onyar